Workshop PERMANENTO – cvičení na podporu samo-ozdravných procesů v těle

4. prosinec 2022 – 18:00 - 21:00Kateřina Machačová

Chci se zúčastnit semináře

4. prosinec 2022 – 18:00 - 21:00
1200 Kč

Přihlásit se

Workshop Permanento

„Pochopíte proč a naučíte se jak pracovat s vlastním tělem tak, aby vám bylo oporou pro cokoliv, co potřebujete a hlavně chcete v životě dělat!”

  • osvojíte si několik velmi efektivních pohybů inspirovaných principy vývojové kineziologie
  • pochopíte, proč jsou tak důležité, jak konkrétně působí a jak obrovský přesah mají
  • naučíte se jednotlivé pohyby modifikovat tak, aby to odpovídalo vaší kondici a cílům a aby mohly zapadnout do vašeho každodenního života

PERMANENTO je cvičení inspirované principy vývojové kineziologie a vytvořené pro kompenzaci negativních dopadů moderního způsobu života definovaného sezením, spěchem, stresem nebo nepravidelným či jednostranným pohybem a pro podporu fyziologicky správného fungování organismu. Tento workshop může od základu změnit váš život k lepšímu. Odstartovat nový začátek! A nebude to náhoda. Pohyby se vrátíme do prvního roku života. Do doby, kdy tělo fungovalo dokonale a kdy jste to byli vy a nikdo jiný. Žádné převzaté motorické dráhy. Žádné převzaté programy. Žádná očekávání. Žádné ego… jen naše dokonalé tělo a vaše krásná duše!

Více najdete ZDE

Organizační informace

Termín: neděle 4.12.2022 od 18 do 21h
Cena workshopu: 1 200 Kč (2 lektorky na max. 12 účastníků, možnost využít příspěvek ZP)

„Pochopíte proč a naučíte se jak!“

 

 

 

Kateřina Machačová

Jmenuji se Kateřina Macháčová a jsem zakladatelkou iniciativy POHYB PRO ŽIVOT a autorkou konceptu cvičení PERMANENTO. Pohybem se na profesionální úrovni zabývám od roku 1999. Mým hlavním cílem je v širších souvislostech šířit vše, co o pohybu vím, a nabízet efektivní a zároveň dlouhodobě udržitelné řešení pro všechny, kdo na sobě chtějí pracovat. Jen s takovým […] Více

Chci se zúčastnit semináře

4. prosinec 2022 – 18:00 - 21:00
1200 Kč

Přihlásit se
Zařazeno v: Cvičení

Další semináře

Michaela Petersen Michaela Petersen

Věřili byste tomu, že ještě pár lety, fyzikové nedokázali vysvětlit, jak vůbec čmelák může létat? ... když má na svá malá křídla příliž velké tělo! Ale může, už to ví, úsměv. Čmelák vás na vaší cestě může podpořit, abyste dokázali to, co se ostatním může zdát nemožné. Pomůže vám vyživit pocit síly a naprosté důvěry ve své schopnosti.

Detail semináře