Workshop Permanento – cvičení pro správné fungování těla i duše

26. duben 2020 – 16:00 - 19:00Kateřina Machačová

Chci se zúčastnit kurzu

26. duben 2020 – 16:00 - 19:00
1200 Kč

Přihlásit se

Na workshopu Permanento se seznámíte s principy tohoto unikátního cvičení. Osvojíte si několik velmi efektivních pohybů, které cíleně aktivují původní tzv. reflexivní motorické vzorce a přirozeně tak opravují a zpevňují základy kondice nezbytné pro správné fungování těla i duše. Dozvíte se, jak přesně fungují a jak je zařadit do každodenního života. Jejich pravidelným praktikováním postupně pomůžete tělu se zbavit nejrůznějších disbalancí způsobených například sedavým zaměstnáním, jednostranným zatěžováním, přetěžováním nebo i stresem. Každá disbalance – tedy odchylka od správného fungování, zbytečně zatěžuje organismus a může být zdrojem nejrůznějších obtíží od nespokojenosti po únavu, bolesti či nespavost.

Workshop je vhodný pro všechny, kdo se nestíhají pravidelně hýbat a zároveň cítí, že jejich tělo bez pohybu už dlouho fungovat nebude, a chtějí s tím něco udělat.

Účastníci workshopu budou samostatní na cvičení doma, ale nezůstanou bez podpory. Pomůže chytrá video aplikace a každé druhé úterý v měsíci se můžete přijít oživit do kolektivu (lekce v čase 18:10-19:00 hod a lekce v čase 19:10-20:00 hod).

Cílem je se naučit vnímat vlastní tělo a pracovat s ním tak, aby mohlo fungovat a být vám oporou pro cokoliv, co potřebujete nebo chcete v životě dělat!

 

Pro koho je workshop určený: Ženy i muži bez ohledu na věk, kondici nebo zájmy
Počet účastníků: 6-12
Cena: 1200,- Kč
S sebou: Pohodlné oblečení bez bot – podložky a občerstvení zajištěno
Bližší informace: [email protected] nebo rezervační formulář

Kateřina Machačová

Jmenuji se Kateřina Macháčová a jsem zakladatelkou iniciativy POHYB PRO ŽIVOT a autorkou konceptu cvičení PERMANENTO. Pohybem se na profesionální úrovni zabývám od roku 1999. Mým hlavním cílem je v širších souvislostech šířit vše, co o pohybu vím, a nabízet efektivní a zároveň dlouhodobě udržitelné řešení pro všechny, kdo na sobě chtějí pracovat. Jen s takovým […] Více

Chci se zúčastnit kurzu

26. duben 2020 – 16:00 - 19:00
1200 Kč

Přihlásit se
Zařazeno v: Cvičení