Ve stopách Černého Pantera

8. květen 2023 – 18:00 - 21:00Michaela Petersen

Chci se zúčastnit semináře

8. květen 2023 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Ve stopách Černého Pantera

Večer plný tance, pohybu a rituálu se vším, co černý panter symbolizuje. Je úzce spjat s energií měsíce, jeho moudrost je tak hluboká jako sama noc. Černý panter vás zve na úžasnou cestu a sděluje: je čas sundat masku a být tím kým jste, žít život plně a intenzivně.

Černý Panter přináší silnou medicínu. Tento „šamanský“ lék učí muže i ženy o kráse energie a o jejím harmonickém používání. Prostřednictvím našich pohybů, tance a snů nám černý panter ukazuje neprobádaná území a učí nás, jak se v nich pohybovat a s odvahou čelit neznámému, vidět cestu i ve zdánlivém chaosu. Pomáhá nám rozpoznat, kdy je ten pravý čas vydat se sám po stopě vlastních snů, skočit….

Splyň s tajemnem s bezpodmínečnou důvěru, BÝT teď a tady, přijímat léčení a nalézt odpovědi, které si neseme ve svém nitru.

Dovolte si být sami sebou, tím kým opravdu jste, ale zároveň se pro tento den proměňte v Černého Pantera a jemným pohybem vklouzněte do řeky života. Překročte své hranice a odhoďte všechna omezující očekávání a konvenční měřítka…Prožijte si tanec jako tvůrčí proces ve vší jeho hloubce a obsažnosti, odevzdejte se mu bez zábran.

Uvědomte si svou vlastní sílu!

Organizační informace

Datum: 8.5.2023
Čas: Středa: 18.o0 – 21.oo
Místo: Prostor 8, Šmilovského 8, Praha 2
Cena: 490 kč
Kontakt a informace o tanci: Michaela Petersen – 604602246, [email protected]
Rezevace: www.prostor8.cz
Co s sebou: volné pohodlné oblečení, uzavíratelnou láhev na pití.

Michaela Petersen

Na svých cestách za původními obyvateli jsem se setkávala se stařešiny v Jižní i Centrální Americe, prohlubovala komunikaci se zvířaty a studovala tance, až se mě propojily tři "cesty" – práce se šamany, s volným pohybem a komunikací,  ... vedu semináře osobního růstu a pohybové kurzy v Evropě a v zemích Jižní Ameriky. Více

Chci se zúčastnit semináře

8. květen 2023 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Další semináře

Michaela Petersen Michaela Petersen

Věřili byste tomu, že ještě pár lety, fyzikové nedokázali vysvětlit, jak vůbec čmelák může létat? ... když má na svá malá křídla příliž velké tělo! Ale může, už to ví, úsměv. Čmelák vás na vaší cestě může podpořit, abyste dokázali to, co se ostatním může zdát nemožné. Pomůže vám vyživit pocit síly a naprosté důvěry ve své schopnosti.

Detail semináře