Tanec Vážky

19. červen 2023 – 18:00 - 21:00Michaela Petersen

Chci se zúčastnit semináře

19. červen 2023 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Tanec Vážky

Večer plný tance, pohybu a rituálů. Vážky jsou symbolem síly Světla. Snad žádné jiné zvíře není lepším dokladem procesu přeměny než právě vážka. Je symbolem změny, radosti a životní pestrosti. Vyvažuje harmonickou rovnováhu mezi zranitelností a vnitřní silou. Snaží se nám naznačit, že život je tanec, a ten nám přece kromě své magické moci přináší i potěšení.

Pohyb těchto rychlých letců je velmi půvabný. Jsou překrásně zbarvení a trvá určitý čas, než takovou zářivou pestrost vytvoří. Dokážeme-li rozvinout své skutečné barvy, dostaví se i síla. Vážky nám připomínají, že i my máme v sobě světlo, které se může mocně odrážet, budeme-li chtít. Vážka nám pomůže prohlédnout naše iluze a způsobí, že naše světlo bude svítit na cestu daleko dopředu.

Organizační informace

Datum: 19.6.2023
Čas: Středa: 18.o0 – 21.oo
Místo: Prostor 8, Šmilovského 8, Praha 2
Cena: 490 kč
Kontakt a informace o tanci: Michaela Petersen – 604602246, [email protected]
Rezevace: www.prostor8.cz
Co s sebou: volné pohodlné oblečení, uzavíratelnou láhev na pití.

Michaela Petersen

Na svých cestách za původními obyvateli jsem se setkávala se stařešiny v Jižní i Centrální Americe, prohlubovala komunikaci se zvířaty a studovala tance, až se mě propojily tři "cesty" – práce se šamany, s volným pohybem a komunikací,  ... vedu semináře osobního růstu a pohybové kurzy v Evropě a v zemích Jižní Ameriky. Více

Chci se zúčastnit semináře

19. červen 2023 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Další semináře

Michaela Petersen Michaela Petersen

Věřili byste tomu, že ještě pár lety, fyzikové nedokázali vysvětlit, jak vůbec čmelák může létat? ... když má na svá malá křídla příliž velké tělo! Ale může, už to ví, úsměv. Čmelák vás na vaší cestě může podpořit, abyste dokázali to, co se ostatním může zdát nemožné. Pomůže vám vyživit pocit síly a naprosté důvěry ve své schopnosti.

Detail semináře