Tanec tvořivé síly Pavouka, umění tkaní vlastního života

23. únor 2022 – 18:00 - 21:00Michaela Petersen

Chci se zúčastnit semináře

23. únor 2022 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Tanec tvořivé síly Pavouka, umění tkaní vlastního života

Intenzivní večer plný tance, pohybu, komunikace a rituálu se vším, co pavouk symbolizuje. Pro Kelty byla pavučina symbolem spojení mezi vším, co existuje. U původních kmenů Severní i Jižní Ameriky patří pavoučí žena a pavoučí muž k posvátným bytostem, jež učí člověka tkát, léčit a jít za svým snem. Pavoučí žena je úžasná učitelka, která umí pozorovat, vyčkávat, vytvářet, budovat, učí nás vnitřnímu propojení, integraci i spojení s nejhlubší moudrostí.

Medicína Pavouka je výborná pro ty, kdo chtějí integrovat různé aspekty svého vnitřního i vnějšího života, pro ty kdo pracují na projektech, které vyžadují propojení různorodých součástí… a hlavně pro vás, kteří chcete umět tkát a tvořit svůj vlastní život. Jestliže se tyto schopnosti probudí ve vhodnou chvíli, dodají vám velkou sílu, kterou můžete uplatnit ve svém životě.

Mezi dary, jež přináší pavouk, patří i tvořivost a rovnováha – mezi minulostí a budoucností, fyzickým a duchovním, ženským a mužským. Pavouk vládne sílou jemnosti, jeho tělo ve tvaru čísla 8 a jeho 8 nohou symbolizují neomezené možnosti tvoření. Osm nohou představuje čtyři větry změny a čtyři směry léčivého kola (medicine wheel).

Zachytil-li vás pavouk do své sítě, zaměřte se do svého nitra a podívejte se kolem sebe. Jakou síť ve svém životě tkáte? Jste s ní spokojení? Jestliže ano, skvělé! Zamyslete se nad postoji a volbami, jež vás dovedly tam, kde dnes stojíte. Tvořte pozitivně laděné situace a pokračujte! Nacházíte-li se však v bodě, ve kterém se necítíte dobře a přejete si zlepšit svou situaci, ujasněte si jaké postoje a volby mají podíl na vytvoření vaší současné situace.

Utkejte si vlastní síť, spirálu života. Překročte své hranice a prožijte si tanec jako tvořivý proces v celé jeho hloubce.

Taneční seminář pro ženy i muže každého věku, formy i poslání.

Rezervujte si místo včas!!!

Organizační informace

Datum: 23.2. 2022
Čas: 18.00-21.00 hod.
Cena: 490 Kč
Místo: Prostor 8, Smilovského 8, Praha 2
Kontakt: Michaela Petersen, tel. 604602246, [email protected]
Co s sebou: volné pohodlné oblečení, uzavíratelnou láhev s pitím

 

 

Michaela Petersen

Na svých cestách za původními obyvateli jsem se setkávala se stařešiny v Jižní i Centrální Americe, prohlubovala komunikaci se zvířaty a studovala tance, až se mě propojily tři "cesty" – práce se šamany, s volným pohybem a komunikací,  ... vedu semináře osobního růstu a pohybové kurzy v Evropě a v zemích Jižní Ameriky. Více

Chci se zúčastnit semináře

23. únor 2022 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Další semináře