O emocích pro muže (mužský kruh)

18. duben 2018 – 18:00 - 21:30Martin Švihla

Chci se zúčastnit kurzu

18. duben 2018 – 18:00 - 21:30
440 Kč

Přihlásit se

Z různých důvodů jsme my muži často odpojeni od svých emocí. Možná proto, že nám říkali, že „hodní kluci nezlobí“, „správní chlapi nepláčou“, „strach mají jen báby“ a že máme „sníst, co je na talíři“ i když k tomu máme odpor. Nebo proto, že emoce nejsou logické, a to naši racionalitu může děsit.

Emoce jsou však důležitá součást našeho života – spojují náš vnitřní svět s tím, co se děje venku. Emoce jsou kontrolka našeho prožívání i skvělý nástroj, jak své vnitro projevit.

Během večera se podíváme na to, co naše emoce jsou, co nám přinášejí a jak s tím můžeme naložit. A také jak pochopit a ustát emoce druhých. Abychom žili plnější, celistvější a radostnější život.

Cena: 440 Kč
Více informací: [email protected]
Co s sebou: pohodlné oblečení, přezůvky a triko na převlečení, pro případ že byste se zpotili

 

O emocích pro muže (mužský kruh), Prostor 8

 

Mužský kruh v Prostoru 8

Cyklus večerů pro muže v Prostoru 8 prochází základní mužská témata a ukazuje, že si často stačí všimnout obyčejné a jednoduché věci a principy a náš život se stane barevnějším a plnějším. Večery jsou jednou za měsíc a jsou zážitkové. Skládají se z „pohybu“ i „teorie“, komunikačních i fyzických cvičení a jejich základem je hluboká lidská vzájemnost. Na večeru získáte praktický pohled na dané téma a také inspiraci a techniky, kterými můžete téma rozvíjet ve svém běžném životě. Součástí každého večera je (dobrovolný) domácí úkol pro další měsíc.

Večery volně navazují avšak cyklus je otevřený – můžete přijít na kterýkoliv večer.

Témata cyklu 2017/18

Martin Švihla

Martin je lektorem osobního rozvoje a firemního vzdělávání, vyučuje bojové umění aikido a spoluvytváří několik projektů pro lidi (například kavárnu Bistro Zahrada, lesní školku, aikido klub nebo Prostor 8). V minulosti byl programátorem, vysokoškolským pedagogem, webovým vývojářem i shiatsu terapeutem a všechny tyto zkušenost používá ve své současné práci. Martinovy semináře a kurzy jsou kombinací […] Více

Chci se zúčastnit kurzu

18. duben 2018 – 18:00 - 21:30
440 Kč

Přihlásit se