Tanec tvořivé síly Pavouka, umění tkaní vlastního života

23. únor 2022 – 18:00 - 21:00Michaela Petersen

Chci se zúčastnit semináře

23. únor 2022 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Tanec tvořivé síly Pavouka, umění tkaní vlastního života

Intenzivní večer plný tance, pohybu, komunikace a rituálu se vším, co pavouk symbolizuje. Pro Kelty byla pavučina symbolem spojení mezi vším, co existuje. U původních kmenů Severní i Jižní Ameriky patří pavoučí žena a pavoučí muž k posvátným bytostem, jež učí člověka tkát, léčit a jít za svým snem. Pavoučí žena je úžasná učitelka, která umí pozorovat, vyčkávat, vytvářet, budovat, učí nás vnitřnímu propojení, integraci i spojení s nejhlubší moudrostí.

Medicína Pavouka je výborná pro ty, kdo chtějí integrovat různé aspekty svého vnitřního i vnějšího života, pro ty kdo pracují na projektech, které vyžadují propojení různorodých součástí… a hlavně pro vás, kteří chcete umět tkát a tvořit svůj vlastní život. Jestliže se tyto schopnosti probudí ve vhodnou chvíli, dodají vám velkou sílu, kterou můžete uplatnit ve svém životě.

Mezi dary, jež přináší pavouk, patří i tvořivost a rovnováha – mezi minulostí a budoucností, fyzickým a duchovním, ženským a mužským. Pavouk vládne sílou jemnosti, jeho tělo ve tvaru čísla 8 a jeho 8 nohou symbolizují neomezené možnosti tvoření. Osm nohou představuje čtyři větry změny a čtyři směry léčivého kola (medicine wheel).

Zachytil-li vás pavouk do své sítě, zaměřte se do svého nitra a podívejte se kolem sebe. Jakou síť ve svém životě tkáte? Jste s ní spokojení? Jestliže ano, skvělé! Zamyslete se nad postoji a volbami, jež vás dovedly tam, kde dnes stojíte. Tvořte pozitivně laděné situace a pokračujte! Nacházíte-li se však v bodě, ve kterém se necítíte dobře a přejete si zlepšit svou situaci, ujasněte si jaké postoje a volby mají podíl na vytvoření vaší současné situace.

Utkejte si vlastní síť, spirálu života. Překročte své hranice a prožijte si tanec jako tvořivý proces v celé jeho hloubce.

Taneční seminář pro ženy i muže každého věku, formy i poslání.

Rezervujte si místo včas!!!

Organizační informace

Datum: 23.2. 2022
Čas: 18.00-21.00 hod.
Cena: 490 Kč
Místo: Prostor 8, Smilovského 8, Praha 2
Kontakt: Michaela Petersen, tel. 604602246, [email protected]
Co s sebou: volné pohodlné oblečení, uzavíratelnou láhev s pitím

 

 

Michaela Petersen

Na svých cestách za původními obyvateli jsem se setkávala se stařešiny v Jižní i Centrální Americe, prohlubovala komunikaci se zvířaty a studovala tance, až se mě propojily tři "cesty" – práce se šamany, s volným pohybem a komunikací,  ... vedu semináře osobního růstu a pohybové kurzy v Evropě a v zemích Jižní Ameriky. Více

Chci se zúčastnit semináře

23. únor 2022 – 18:00 - 21:00
490 Kč

Přihlásit se

Další semináře

Michaela Petersen Michaela Petersen

Věřili byste tomu, že ještě pár lety, fyzikové nedokázali vysvětlit, jak vůbec čmelák může létat? ... když má na svá malá křídla příliž velké tělo! Ale může, už to ví, úsměv. Čmelák vás na vaší cestě může podpořit, abyste dokázali to, co se ostatním může zdát nemožné. Pomůže vám vyživit pocit síly a naprosté důvěry ve své schopnosti.

Detail semináře