Harmonizační jóga a tanec pro těhotné

2. říjen - 2. červenec 2019 - úterý 11:00-12:30Kristýna Suchá

Přihlašte se včas

2. říjen - 2. červenec 2019 - úterý 11:00-12:30
900 Kč

Chci se přihlásit
  • Potřebujete se uvolnit a odreagovat?
  • Protáhnout a posílit tělo?
  • Získat důvěru, že samy zvládnete porodit své miminko?
  • Naladit se více na sebe a podpořit duševní rovnováhu?

Pak je lekce přímo pro vás. Je vhodná pro těhotné v jakékoli fázi těhotenství. Zkušenosti s jógou ani tancem nejsou potřeba, důležitá je radost z pohybu.

Harmonizace i tanec jsou skvělou přípravou k porodu nejen pro ženu, ale i miminko. U porodu vám pomohou se na sebe lépe naladit a správně číst signály těla. Pánevní pohyby navíc snižují porodní bolesti.

Na začátku lekce se krátce představíme. Při úvodním povídání můžete (ale nemusíte) sdílet radosti a starosti okolo těhotenství v bezpečném kruhu stejně naladěných žen.

V následujícím rozcvičení se zaměříme na posílení partií, které jsou v těhotenství nejvíce namáhané (bederní a křížová oblast, mezilopatkové a zádové svaly, nožní klenba, cvičení proti křečím a otékání nohou), abyste si mohly naplno užít celé těhotenství.

Po protažení a posílení těla budeme pokračovat harmonizačním jógovým cvičením a následně pánevním tancem v jemném pomalém tempu.

 

  • Podpoříte plynulé proudění energie v těle a její působení na vnitřní orgány.
  • Díky harmonizačnímu cvičení navíc zvýšíte pružnost těla a posílíte celkovou duševní rovnováhu.
  • Pomocí pánevních pohybů houpete miminko, a ještě více s ním prohloubíte spojení.
  • Tyto taneční pohyby okysličují dělohu a celou pánev, posilují svaly (stehenní, lýtkové, pánevního dna) a jsou prevencí bolesti zad.

 

Na konci lekce proběhne relaxace, při které dochází ke zklidnění a hlubokému uvolnění těla a přináší další rovinu vnímání sebe sama a napojení na miminko.

Těším se na vás.

 

Cena jednorázové lekce: 240,- Kč
Cena celého kurzu: 4 lekce za 900,- Kč (225,- Kč/ lekci) nebo 8 lekcí za 1 720,- Kč (215,- Kč/ lekci)
Počet účastníků: 3-15
S sebou: pohodlné oblečení (může být i sukně)
Pro koho je kurz určený: Pro těhotné ženy jakéhokoli věku.
Více info: www.kristynasucha.cz

 

Harmonizační jóga, Prostor 8, Praha 2

Reference

Dnes jsem u Tebe absolvovala svou lekci kurzy Protancuj se k porodu a musím říct, že jsem byla nadšena. Cvičení i tanec super a cítila jsem se u tebe moc dobře.

Petra

Chtěla jsem Ti říci, že to bylo moc fajn, že jsem se cítila krásně, že jsem se zase propojila se svou intuicí. Chvíle strávené s Tebou byly zotavující, tanec mne krásně vede, takže si tančím i doma. Zase jsem se vrátila více sama k sobě, ke svému vedení a tanec to jen podpořil. Bylo mi fajn v přítomnosti těhotných žen, zkrátka skvělé strávený čas.

Lucka

Chtěla jsem ti poděkovat za dnešní milé setkání. Vždy je krásné, ale dnes to tak cítím, že ti chci napsat. Vždy, když odcházím, jsem vnitřně prozářená a šťastná. Po příchodu domů jsem si hned zapnula hudbu a tančila. Krásně se rozvíří energie a má vnitřní žena ožívá.

Lucie
Kristýna Suchá

Mou dlouholetou vášní je pohyb, tanec, tvoření a nejen skrze ně pomáhám ženám napojit se na svou podstatu, intuici a upevnit důvěru ve své tělo. Protančí se se mnou k porodu a posílí ženskou energii. Těhotné ženy podporuji na cestě k přirozenému porodu a skrze pohyb, tanec je vedu k prohloubení vnímání sebe sama, svého těla i […] Více

Přihlašte se včas

2. říjen - 2. červenec 2019 - úterý 11:00-12:30
900 Kč

Chci se přihlásit
Zařazeno v: Meditace

Další lekce

" alt=""> Petr Vojtíšek Petr Vojtíšek
zář
04

"Pohyb je život" je škola pohybu. Budeme Vás učit, jak se jinak hýbat. Ukážeme vám, jak žít ve vlastním těle, jak ho chápat a vnímat, jak se hýbat a jak být v klidu.

Detail lekce