Jóga pro seniory

3. září - 1. červenec 2021 - čtvrtek 14:30-15:30Miroslava Neckářová

Přihlašte se včas

3. září - 1. červenec 2021 - čtvrtek 14:30-15:30
130 Kč

Chci se přihlásit

Lekce jógy pro seniory je vedená v klidném tempu. Po krátké relaxaci se věnujeme správnému dýchání, kterému je věnována velká pozornost po celou lekci. Vhodnými cviky uvolníme klouby a ztuhlé svaly, protáhneme zkrácené svaly a posílíme svaly, které ochably, aniž bychom přetěžovali pohybový aparát. Naučíme se vhodné jógové pozice, které se provádí vestoje, vsedě a vleže. Jednotlivé pohyby, postavení jednotlivých částí těla se snažím popsat tak, abyste nemuseli sledovat okolí a mohli se věnovat sami sobě. Spojení pohybu s dechem zaručuje správné působení na fyzické i mentální tělo.

Na závěr při vědomé relaxaci uvolníme všechny části těla, zklidníme dech a užijeme si účinek celé lekce, abychom odcházeli s úsměvem na tváři a dobrým pocitem, že jsme pro sebe něco dobrého udělali.

Cílem jógy pro seniory je přinést uspokojení z praktikování jógy, rozproudit energii v těle, zlepšit mobilitu a životní vitalitu. Prostřednictvím jógy získáme nová přátelství, nová témata pro komunikaci, smysluplné trávení volného času.

 

Cena lekce:

Kontakt – informace a přihlášení: tel. 603 752 468
Pro koho je lekce určena:
pro seniory a pro každého bez omezení věku, kdo chce cvičit ve volnějším tempu
S sebou na lekci:  tričko, legíny, cvičí se naboso, jogové podložky ve studiu jsou nebo si můžete přinést i vlastní
Přihlašování: [email protected]
Počet účastníků: 3-12

 

 

Miroslava Neckářová

Proč jsem se stala lektorkou jógy? Ráda bych předala svou zkušenost, že s praxí jógy se může začít v každém věku. Výsledky na fyzickém těle se dostaví brzy a to je jen jedna část, kterou sebou jóga přináší. Více

Přihlašte se včas

3. září - 1. červenec 2021 - čtvrtek 14:30-15:30
130 Kč

Chci se přihlásit
Zařazeno v: Cvičení Jóga

Další lekce

" alt=""> Petr Vojtíšek Petr Vojtíšek
zář
04

"Pohyb je život" je škola pohybu. Budeme Vás učit, jak se jinak hýbat. Ukážeme vám, jak žít ve vlastním těle, jak ho chápat a vnímat, jak se hýbat a jak být v klidu.

Detail lekce