Ashtanga Vinyasa jóga

1.-29. březen 2018 - středa 17:15-18:15Pavel Hub

Přihlašte se včas

1.-29. březen 2018 - středa 17:15-18:15
200 Kč

Chci se přihlásit

Ashtanga Vinyasa jóga patří mezi dynamičtější školy jógy. Skrze plynutí a setrvání v pozicích na 5 dechů očisťujeme své tělo a pomocí potu odvádíme nečistoty ven. Stejně jako když se čistí zlato, i my zahříváme naši krev a necháme tak nečistoty vybublat. Praktikováním první série dochází k očistě na fyzické i mentální úrovni. Dochází k léčbě těla, uvádění svalů do přirozené polohy, rovnání kostí, stimulaci orgánů a vybudování disciplíny i vnitřního řádu.

Během mých lekcí se seznámíte s principy Pozdravu slunce a naučíte se používat váš dech ve vlastní prospěch. Zvědomíte si svůj pohyb, sjednotíte ho s dechem a naučíte se tzv. vinyasu. Při lekci se řádně zapotíte, protáhnete, posilníte, uvolníte a příjemně zrelaxujete. Těším se na náš společně strávený čas.

Ashtanga Vinyasa jóga a praktikování první serie bude každou středu v Prostoru 8. Přijít může kdokoliv, ať už začátečník nebo pokročilý.

 

Doba trvání lekce: 60 min

S sebou: pohodlné oblečení

Cena jedné lekce: 200 Kč, sleva (senioři, studenti): 180 Kč

 

 

Pavel Hub

Jmenuji se Pavel Hub, jsem lektorem Ashtanga vinyasa jógy a Power jógy a od roku 2003 jsem vedl přes 6000 lekcí ve vyhlášených pražských studiích, soukromé a firemní lekce, semináře po celé ČR, teambuildingové akce, jógové víkendy a tréninky pro učitele jógy. Absolvoval jsem semináře s top učiteli z Evropy a Spojených států a navštěvoval kurzy filozofie, pránájámy a meditace v Indii. V […] Více

Přihlašte se včas

1.-29. březen 2018 - středa 17:15-18:15
200 Kč

Chci se přihlásit
Zařazeno v: Cvičení Jóga

Další lekce

" alt=""> Petr Vojtíšek Petr Vojtíšek
zář
04

"Pohyb je život" je škola pohybu. Budeme Vás učit, jak se jinak hýbat. Ukážeme vám, jak žít ve vlastním těle, jak ho chápat a vnímat, jak se hýbat a jak být v klidu.

Detail lekce