Zpěv velryb

12. září 2018 – 18:00 - 21:30Michaela Petersen

Chci se zúčastnit kurzu

12. září 2018 – 18:00 - 21:30
450 Kč

Přihlásit se

Kapacita večera je pro tuto chvíli obsazená. Můžete se přihlásit jako náhradnice na e-mailu: [email protected].

Dolehne-li k vám zpěv velrybí písně, jste vyzvání, abyste naslouchali starému vědění. Velryba vás vybízí, abyste jste se stáhli hluboko do svého nitra a zakořenili ve svém středu. Vede vás zpět k vašemu původu. Zasvěcuje vás … hojí.

V mnoha mýtech se připomíná, že život začínal v prapůvodních mořích.
Voda je symbolem stvoření, je základem všeho živého, symbolem nových dimenzí a nových sil. Velryby nám tyto dimenze otevírají ve velkém. Voda je podstatou života tak jako dech. Velryby jsou i symbolem síly dechu a zvuku a hovoří s námi o dechu života. V dechu se setkáváme s rytmem energie, kterou vyzařuje veškerý život.

Velryba představuje paměť, je nositelkou pradávného vědění. Jejím symbolem je nekonečnost moře i Matka Země. Medicína velryby nás učí používat pradávný tón, zvuky, které harmonizují a uzdravují, navracejí celistvost.. Probouzí v nás zdroje tvůrčí inspirace a dodává barvu a světlo našemu pozemskému životu. Tím ho činí ještě krásnějším.

Velrybo mohutných oceánů, tys to všechno viděla.
Tajemství věků je slyšet ve tvém hlasu.
Nauč mě jak slyšet tvá slova …

Zatančete si s velrybami, napojte se na záznamy a nechte si zpívat. Najděte svůj vlastní zvuk, zpěv, tanec života. Spojte se s pradávným tónem a rozpoznejte svůj cíl. Prožijte si tanec ve vší jeho hloubce.
Dovolte si být sami sebou, tím kým jste. Přijďte si zatančit s velrybami!

 

Doba trvání večera: 3.5 hod
S sebou: pohodlné oblečení
Cena večera: 450,- Kč za jeden večer
Informace o tanci: Michaela Petersen, tel. 775 696 008
Rezervace večera: přímo na stránkách Prostor 8 a nebo na [email protected]

 

Zpěv velryb, Praha 2, Prostor 8

Michaela Petersen

Na svých cestách za původními obyvateli jsem se setkávala se stařešiny v Jižní i Centrální Americe, prohlubovala komunikaci se zvířaty a studovala tance, až se mě propojily tři "cesty" – práce se šamany, s volným pohybem a komunikací,  ... vedu semináře osobního růstu a pohybové kurzy v Evropě a v zemích Jižní Ameriky. Více

Chci se zúčastnit kurzu

12. září 2018 – 18:00 - 21:30
450 Kč

Přihlásit se