Ženské konstelační rituály

3. březen 2018 – 10:00 - 18:00Barbora Zemanová (Nádvorníková)

Chci se zúčastnit kurzu

3. březen 2018 – 10:00 - 18:00
2100 Kč

Přihlásit se

Pomocí konstelací a rituálů se podíváme na témata, která každá z vás přináší na setkání a jsou pro vás momentálně aktuální. Často jsou to témata spojená s objevováním a probouzením ženského principu v nás, ale také téma vztahů, mateřství, přijetí, odevzdání, sexuality, tělesnosti, zkoumání své vlastní síly i zranitelnosti. Vztahy jsou nejdůležitější součástí ženského života, schopnost je žít, tvořit, pečovat o ně. Často jsou zdrojem nepochopení, emoční bolesti a nezdravých závislostí.

V intimním a bezpečném prostoru se podíváme na vaše otázky a témata. Budeme mít prostor ke sdílení, individuálním rituálům a konstelacím. Pochopením skrytých souvislostí nejen v našem rodiném systému máme možnost vystoupit z neustálého opakování nezdravých vzorců a žít tak život, po kterém toužíme.

 

Cena semináře: 2. 100,- Kč
Čas semináře: 10:00 – 18:00
Přihlášky a informace: Katarina Urban, [email protected]

 

 

Barbora Zemanová (Nádvorníková)

Jsem průvodkyní žen na cestě osobního rozvoje, lektorkou a autorkou výcviku v rituálech Návrat Bohyně. Pracuji formou osobních konstelací, rituálů a individuálních konzultací, využívám principy somatického prožívání a jemné práce s tělem a v neposlední řadě tvoření osobních i přechodových rituálů na míru. Již více než 10 let pořádám a vedu ženské seberozvojové skupiny, zaměřené […] Více

Chci se zúčastnit kurzu

3. březen 2018 – 10:00 - 18:00
2100 Kč

Přihlásit se
Zařazeno v: Meditace a všímavost