Na cestě k sobě. Ukázková lekce meditace a mindfulness.

12. září 2018 – 18:00 - 20:30Šimon Grimmich

Chci se zúčastnit kurzu

12. září 2018 – 18:00 - 20:30
5800 Kč

Přihlásit se

Zveme vás na nezávaznou ukázkovou lekci meditace a mindfulness. Na tuto lekci navazuje kurz „Na cestě k sobě. Intenzivní kurz meditace a mindfulness.

 

Jak nám v tom může pomoci mindfulness? Jak se díky ní můžeme zastavit, uvolnit a odpočinout si od nás samotných?
Během večera si vyzkoušíte pár jednoduchých praktických cvičení, jak je možné mindfulness rozvíjet, a dozvíte se něco o tom, jak zacházet s myšlenkami a emocemi a být více tady a teď.

Cena ukázkové lekce 12.9.2018: 250,- Kč

Termín kurzu: 26.9. – 12.12. 2018, navíc včetně soboty 3. listopadu 2018
Cena: 5.800 Kč
Čas kurzu: 12 středečních večerů od 18.00 do 20.30
Maximální počet účastníků: 16

 

Kurz zahrnuje

  • 12 středečních večerů od 18.00 do 20.30, během nichž nás vždy čeká určité téma: všímavost, laskavost, radost, práce s myšlenkami a emocemi atd., společná praxe a reflexe zkušeností a vlastní praxe
  • 1 celodenní všímavé setkání v neděli 18. listopadu
  • tištěné materiály k teorii a všem cvičením
  • audio nahrávky vedených meditací a cvičení všímavosti
  • podporu během celé doby kurzu i po něm

 

Na cestě k sobě. Intenzivní kurz meditace a mindfulness. Prostor 8, Praha 2.

Reference

Kurz byl velmi inspirativní a uklidňující. Když do kurzu více dáte, násobně vice z něj také dostanete. Jak kurz probíhá uvnitř každého z nás samozřejmě do velké míry závisí na každém z nás :-) Každopádně Šimon je v tomto ohledu dobrý udavatel směru, nebo možná spíše inspirace a námětů k zamyšlení, k jiným úhlům pohledu. Během kurzu si vyzkoušíte několik typů meditací, zjistíte, která Vám vyhovuje více nebo méně, pozorujete posuny ve vnímaní a vše můžete sdílet s ostatními. Líbílo se mi, že Šimon však ke sdílení nikoho nenutil. Skvělé jsou také další inspirativní materiály, cvičení a audia, která dostáváte postupně k dispozici a která vám pomohou s praxí přes týden. Kurz bych doporučila, ale také bych doporučila věnovat se více než já i úkolům během týdne. A rozhodně nevynechejte celodenní mindfullness setkání :-)

Jana

Skvělý kurz, který mě naučil základní praktiky všímavé meditace a hlavně mě vytrénoval v drobných každodenních "všímavých" návycích, z nichž mnohé díky němu dělám už téměř automaticky, což osobně považuji asi za největší přínos a životní změnu.

Anna

Byl to to čas, který jsem měla jen pro sebe. Čas, kdy jsem se mohla zastavit, zpomalit, setkat se sebou. Díky kurzu jsem získala dovednosti, které si přenáším do svého života. Umění udělat si chvilku klidu a vidět věci pozitivně.

Renča

Krásný kurz, ukázal mi nový způsob prožívání času a vnímání dění kolem mne.

Karel

Šimon má dar vám přiblížit lehkosti bytí. Tomu nelze říci ne :-)

Klára

Chci se zúčastnit kurzu

12. září 2018 – 18:00 - 20:30
5800 Kč

Přihlásit se