Kurz Bowenovy metody: paže a ruka

4. únor 2018 – 9:00 - 16:30Dana Švestková

Chci se zúčastnit kurzu

4. únor 2018 – 9:00 - 16:30
1490 Kč

Přihlásit se

Chodí za vámi lidé s problémy s rukama? Jako epikondylitidy u lokte, tenisové či golfové lokty? Karpální tunely? Brnění prstů, záněty šlach a já nevím, co ještě? Nevíte přesně co s tím?

Tak v únoru se to všechno dozvíte. Kompletní ošetření celé ruky – všechny finty, hmaty, tipy, vychytávky, které přináší Bowenova technika. Jako bonus také to celé na videu – krok po kroku vašima očima. 

Přijďte a budete zase o krok napřed před ostatními. A propos, co vaše ruce? Daly by si také říct? Tenhle kurz jim totiž udělá moc dobře.

 

Obsah:

  • Teoretická část: Čtyři svalové dráhy ruky a jejich souvislosti. Zkušenosti z praxe.
  • Praktická část: Naučíte se hmaty ovlivňující jednotlivé svalové dráhy. Ovlivnit tak můžete potíže jako syndrom karpálního tunelu, tenisový loket, golfový loket, obtíže se šlachami v oblasti zápěstí, přetížení svalů ze statické zátěže a pod.

POKUD JEŠTĚ NEMÁTE ŽÁDNÝ ANI ZÁKLADNÍ KURZ BOWENOVY TECHNIKY, POTŘEBUJETE JEJ. BUDE TOMUTO KURZU PŘEDCHÁZET – V PÁTEK A V SOBOTU 2.-3.2.2018.

 

Cena kurzu: 1490 Kč (výuková videa kurzu jsou v ceně)
Přineste si s sebou: pohodlné, teplejší oblečení
Časový rozvrh: 9:00 – 16:30
Délka: 6,5 výukových hodin
Další informace a přihlašování: https://bowencentrum.cz/kurzy/special-paze-ruka-detail/

 

Dana Švestková

Dana se věnuje šíření povědomí o Bowenově technice jako fyzicky málo namáhavé a vysoce účinné masáži. Jejím mottem je, že každý by měl umět číst, psát, počítat a „brnkat“. Intenzívně tuto techniku studuje od roku 2007. Věnuje se projektům „Kapesní masér“, který je určen pro použití sám na sobě a „Líný masér“, který je určen […] Více

Chci se zúčastnit kurzu

4. únor 2018 – 9:00 - 16:30
1490 Kč

Přihlásit se
Zařazeno v: Osobní rozvoj